Om Grönlunds

Grönlunds Plåt har anor sedan 1800-talet. Idag är företaget en modern plåtbearbetare som huvudsakligen sysslar med legoarbeten inom tunnplåt.

Under de senaste åren har vi nästan dubblerat vår produktionsyta till ca 9000 kvadratmeter. Verkstaden är utrustad med allt som behövs för en effektiv tunnplåtsbearbetning. Allt från stansning och bockning till svetsning och pulverlackning samt slutligen montering och leverans. Det är ni som kund som bestämmer hur mycket ni vill att vi hjälper er med. Vi kan hjälpa er från enkel plåtdetalj till helt färdig produkt! Där delarna blir en helhet, är ett affärskoncept för oss på Grönlunds.

Eftersom vi vill vara med att utvecklas och utveckla våra kunders produkter investerar vi ständigt i moderna och effektiva maskiner.

Det vi sätter överst på vår agenda är alltid kundens önskemål!

Från plan plåt till färdig produkt innebär följande för oss:

Konstruktion

Våra duktiga konstruktörer har mångårig erfarenhet inom tunnplåtsbearbetning och vet hur plåt ska hanteras för att få rätt kvalitet.

Stansning, laserskärning och bockning

Här stansas, laserskärs och bockas plåten av moderna maskiner, så som Prima Power.

Svetsning

Vi på Grönlunds säkerställer att svetsmetoden är den bästa för er lösning - oavsett om den utförs av en robot eller en duktig medarbetare.

Pulverlackering och ytbehandling

Produktens finish och yta är det som ger första intrycket av hur god kvalitet produkten har.

Montering

Där delar blir en helhet är ett affärskoncept för oss på Grönlunds. Inget representerar det bättre än vår monteringsavdelning.

Logistik

Vi samarbetar med de flesta större speditörer i norra Europa och är vana vid att skeppa gods över hela världen.