Spännande Nyheter från Grönlunds: Ledig Kapacitet och Framtidsinvesteringar!

Hoppas ni har haft en fantastisk sommar! Hos Grönlunds har det varit en produktiv period då vi har gjort betydande framsteg i vår strävan att kunna erbjuda ännu bättre service och kvalitet.

Vi kan meddela att vi för närvarande har ledig kapacitet för att ta emot era förfrågningar gällande plåtdetaljer och kompletta plåtprodukter. Vårt erfarna team står redo att möta era behov och leverera skräddarsydda lösningar som passar just er.

Men det är inte allt! Vi har även genomfört en intern flytt av vår automatbockmaskin under sommaren, vilket inte bara öppnar upp för nya investeringsmöjligheter utan också stärker vår produktionsförmåga och internlogistik.

Samtidigt påbörjar vi installationen av vårt batterilager som kommer att bidra till att driva våra processer med ännu större effektivitet och hållbarhet. Vi ser fram emot att arbeta för mer långsiktiga och effektiva produktionsmetoder.

Tveka inte att kontakta oss och ta del av den lediga kapaciteten samt utforska hur våra framsteg kan gynna er verksamhet. Vi ser fram emot att samarbeta med er och fortsätta utveckla tillsammans!

#Grönlunds #Tillverkning #Produktionskapacitet #Samarbete #Kvalitet #Effektivitet #Långsiktighet