Notice: Funktionen get_block_patterns anropades felaktigt. Kunde inte registrera fil ”/customers/8/c/8/gronlunds.eu/httpd.www/wp-content/themes/twentytwentythree/patterns/wp-load.php” som ett blockmönster (”Slug”-fält saknas) Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 6.0.0.) in /customers/8/c/8/gronlunds.eu/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6031 Pulverlackering och ytbehandling - Grönlunds Plåt Pulverlackering och ytbehandling - Grönlunds Plåt

Pulverlackering och ytbehandling

Produktens finish och yta är det som ger första intrycket av hur god kvalitet produkten har. När vi har svetsat ihop grundstommen av produkten hamnar de olika delarna oftast i vår toppmoderna lackeringsanläggning. Där pulverlackerar vi i den färg och med den yta som önskas.

Grönlunds har investerat i en modern pulverlackeringsanläggning från ADAL där vi både har automatlackering och manuell lackering. Med andra ord behöver era produkter aldrig lämna lokalerna för att lackeras vilket kortar ned produktionstiden och sänker era kostnader.

—————>

Pulverlackering och ytbehandling

—————>